Tuinonderhoud

Tuinonderhoud en tuinabonnement
Nadat uw tuin is aangelegd, kunt u ervoor kiezen om het onderhoud zelf uit te voeren. Veel mensen beleven iedere dag veel plezier aan het onderhoud aan hun tuin. Er zijn ook mensen, die weinig tijd hebben om hun tuin te onderhouden, maar tóch van hun tuin willen blijven genieten.

 Ik neem zowel het 'groot onderhoud' als het 'klein onderhoud' vakkundig en met regelmaat van u over. Met andere woorden: van het verplaatsen van bomen en struiken tot het ruimen van bomen, blad en het maaien van het gras. Dat betekent bijvoorbeeld ook, dat ik c.a. éénmaal per drie of zes weken de tuin naloop, zodat deze er keurig bijligt. Dit alles in overleg met u.

Gazononderhoud laten uitvoeren
Om een bestaand gazon er fraai en gezond uit te laten zien moet regelmatig aandacht worden besteed aan het onderhoud zoals maaien, harken, bemesten, sproeien, beluchten en onkruidbestrijding. Wij hebben de kennis in huis om je gazon van het juiste onderhoud te voorzien.

Aanleg en onderhoud aan professionele bedrijf/ kantoortuin
Een professionele bedrijfstuin heeft onderhoud nodig om mooi te blijven.
Een goed verzorgde tuin zorgt voor een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand. Ik verzorg snoeiwerk, boom-en struikverzorging en ander groenonderhoud. Daarbij ook te denken aan mooi opgemaakte plantenbakken bijvoorbeeld bij de entree van uw bedrijfspand. Alles naar uw wens.

View the embedded image gallery online at:
http://hoveniermart.nl/onderhoud/tuinonderhoud#sigFreeIda80aadae5e