Gras en kunstgras

Gras maaien
Gazongrassen groeien snel aan het einde van de lente. Daarom moet het gras worden gemaaid. Ik kan voor u uw gras maaien met een speciale maaiservice. Afgestemd op uw wensen en vooral ook op de behoeften van uw gras en gazon. Tevens kan ik zorgen voor het onderhoud van gras bermen.

Graskanten knippen of snijden

Goed afgelijnde grasperken zien er mooier, strakker en afgewerkt uit. Bovendien is het steken of snijden van graskanten van belang om te voorkomen dat het gazon zich uitbreidt naar de perken.

Verticuteren van uw gazon
Verticuteren van uw gazon voorkomt dat uw gazon gebrek krijgt aan zuurstof en water. Door de te dikke vilt laag te verwijderen die normaliter uw gazon beschermt, voorkom je mos groei.

Kunstgras
Kunstgras is tegenwoordig meer dan een mat met plastic sprietjes. In de afgelopen twintig jaar heeft kunstgras een ware revolutie doorgemaakt. Kunstgras is te verkrijgen in vele soorten, maten en kleuren. Kunstgras heeft van nature een aantal voordelen ten opzichte van regulier gras. Ten eerste is kunstgras altijd groen! (Of de kleur die u heeft gekozen). Ook is kunstgras ideaal voor uw kinderen. Een potje voetbal of hockey in de tuin speelt erg plezierig op een kunstgras mat. Ook gaat kunstgras erg lang mee.
Tegenwoordig is kunstgras nauwelijks meer te onderscheiden van echt gras, mede door de natuurlijke uitstraling. Ik wil u graag hier meer over informeren.
kunstgras